VALLEY


Het gedurfde en eigenzinnige architectonische ontwerp van de Valley markeert op krachtige wijze een omslagpunt in de doorontwikkeling van Zuidas naar een gemengd gebied met wonen, werken en voorzieningen. Dit plan vergroot de aantrekkelijkheid van Zuidas.

In het voorjaar van 2015 is door de Gemeente Amsterdam een selectieprocedure gestart voor de ontwikkeling van de zogenaamde kavel P15 Ravel in Zuidas.

De kavel ligt aan de Beethovenstraat tegenover het hoofdkantoor van ABN AMRO naast het Sportpark Goed Genoeg (AFC). De opgave voor de selectie is de realisatie van een multifunctioneel gebouw met een gemengd programma van kantoren, woningen en voorzieningen en een totaal metrage dat ligt tussen de 50.000 m2 en 75.000 m2.

De gemeente heeft na de beoordeling OVG Real Estate als ontwikkelaar geselecteerd met een ontwerp van architectenbureau MVRDV. Voor het voorzieningenprogramma is reeds een aantal beoogde gebruikers in beeld. De eindgebruiker voor het kantorenprogramma is vastgelegd.

#valley #zuidas #beethovenstraat

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Follow "THIS JUST IN"
Who's Behind The Blog
Recommanded Reading

Onze partners

iwbi-gray-logo
progam-300x136