Beschikt uw pand al over een antimicrobe bescherming?


De eis die de opdrachtgever of architect stelt aan de hygiëne wordt steeds strenger. Dit is met name een gevolg van het alsmaar groter worden van het aantal multiresistente kiemen, die niet langer reageren op conventionele geneesmiddelenbehandeling. Met name voor de toepassing in ziekenhuizen, ouderenhuisvesting, scholen, kinderdagverblijven en/of openbare gebouwen heeft Schüco een antimicrobe bescherming ontwikkeld, die bestaat uit microscopisch kleine nano-vrije zilverdeeltjes die niet via de huid in het lichaam van de gebruikers van het gebouw kunnen doordringen; de kiemen die met deze laag in aanraking komen sterven onmiddellijk af.

Er is bovendien een ruim assortiment grepen in het Schüco programma, zoals geanodiseerd, INOX, INOX-Look en poedercoating. Antimicrobe profieloppervlakken worden uitsluitend gerealiseerd in poedercoating.

Dit concept is beschikbaar voor alle Schüco AWS raamsystemen. Alle productkenmerken blijven behouden en worden uitgebreid met deze weerstand tegen antimicrobe.

De raamelementen kunnen in alle RAL kleuren worden uitgevoerd, eventueel buiten anders dan binnen, en er is altijd een kleur of kleurcombinatie te vinden die het best past bij het gevelontwerp, de omgeving en een kleurstelling die voldoet aan de individuele wens van de gebruiker.

Meer weten? www.schueco.com

#schueco #antimicrobe #hygiene

Who's Behind The Blog
Recommanded Reading
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow "THIS JUST IN"
  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black