Verrijk wekelijks uw kennis met en over Duurzaam Vastgoed.


Maak kennis met Duurzaam Vastgoed Nederland – Het online nieuwsplatform voor een integrale en duurzame aanpak.

Het verduurzamen van vastgoed is populairder dan ooit. Waar het verduurzamen van vastgoed eerder een wens was, is dit tegenwoordig een noodzaak. Ons doel is om samen met u te werken aan de optimaliseringen en verlenging van de levensloop van uw vastgoed. Bij Duurzaam Vastgoed draait het meer dan alleen om het gebouw. Naast het gebouw komt het gebied rondom het gebouw aan de orde. Daarnaast is het uiteindelijke gebruik van groot belang: de mens (gebruiker) staat hierin centraal. Denk hierbij aan de gezonde werk- en leefomgeving dat een (positieve) invloed kan hebben op het verminderen van ziekteverzuim, verhoging van de productiviteit en de (financiële) gevolgen hiervan.

Met de stijging van aandacht en de toename van populariteit nemen ook de ontwikkelingen toe. Ons nieuwsplatform verzamelt en ordent deze ontwikkelingen. Iedere week publiceren wij relevante en interessante artikelen over onderwerpen welke betrekking hebben op o.a. de ‘WELL Building Standard’ , ‘Living Building Challenge’, ‘Active House’, ‘BREEAM’, ‘LEED’, ‘’Green Key’, ‘’Stay WELL en Gezonde omgevingen in het algemeen zodat u met een bezoek aan ons platform altijd op de hoogte bent.

Ons platform biedt daarnaast de mogelijkheid om zelf artikelen in te zenden. Op deze manier worden onze krachten gebundeld en streven wij samen met u ons doel na: ‘Het optimaliseren van de levensloop van uw vastgoed’.

#DuurzaamVastgoedNederland #nieuwsplatform #Leed #wellbuildingstandard #WELL #GreenKey #BREEAM #gezondewerkomgeving #verduurzamen

Who's Behind The Blog
Recommanded Reading
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow "THIS JUST IN"
  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black