Progam Bouwmanagement tekent overeenkomst met Blue Building Institute

De Blue Building Institute (BBI) zet zich in voor een Europese certificering volgens de ‘WELL Building Standard’ Een gebouw met een WELL certificaat draagt aantoonbaar bij aan de gezondheid en welzijn van de personen die daarin verblijven, wonen en werken.

Progam Bouwmanagent zal binnen het BBI fungeren als consulting partner.

Progam Bouwmanagement zet zich al jaren in voor de ontwikkeling op het gebied van ‘The WELL Building Standard’, ‘Living Building Challenge’, ‘Active House’, ‘BREEAM’, ‘LEED’, ‘’Green Key’, ‘Stay WELL en Gezonde omgevingen in het algemeen. We zien de stap als consulting partner binnen het BBI dan ook als een logische stap waar we trots op zijn.

#progam #progambouwmanagement #BBI #BlueBuildingInstitute #Leed #WELL #GreenKey #BREEAM #WELLBuildingInstitute #wellbuildingstandard #Wellcertified

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Follow "THIS JUST IN"
Who's Behind The Blog
Recommanded Reading

Onze partners

iwbi-gray-logo
progam-300x136