Als eerste in Nederland is HumanTotalCare in augustus de bouw gestart conform de Well Building Stand


Als eerste in Nederland start HumanTotalCare in het voorjaar van 2017 nieuwbouw conform de Well Building Standard. Een WELL-gecertificeerd gebouw richt zich op de volgende 7 aspecten: lucht, water, voeding, licht, vitaliteit, comfort en een gezonde geest.

Focus is het welbevinden van medewerkers. Het WELL-certificaat is de enige standaard ter wereld voor gebouwen en organisaties die een gezonde werkomgeving garandeert.

De nieuwbouw zal ook voldoen aan de BREEAM-NL-certificering. Met BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie worden gebouwen beoordeeld op negen verschillende duurzaamheidsonderwerpen: management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, afval, landgebruik en ecologie en vervuiling.

De inrichting van de nieuwbouw wordt gebaseerd op eigen unieke werkconcepten, waardoor HumanTotalCare met dit unieke exterieur en interieur een eigen normering introduceert als het gaat om de duurzame werkomgeving: de HTC Building Standard.

#WELLBuildingInstitute #BREAAM #HumanTotalCare

Who's Behind The Blog
Recommanded Reading
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow "THIS JUST IN"
  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black