Verrijk wekelijks uw kennis met en over Duurzaam Vastgoed


Maak kennis met Duurzaam Vastgoed Nederland – Het interactieve online nieuwsplatform voor een integrale en duurzame aanpak. Met de stijging van aandacht en de toename van populariteit nemen ook de ontwikkelingen toe. Ons nieuwsplatform verzamelt en ordent deze ontwikkelingen. Iedere week publiceren wij relevante en interessante artikelen over onderwerpen welke betrekking hebben op o.a. de ‘WELL Building Standard’ , ‘Living Building Challenge’, ‘Active House’, ‘BREEAM’, ‘LEED’, ‘’Green Key’, ‘’Stay WELL en Gezonde omgevingen in het algemeen zodat u met een bezoek aan ons platform altijd op de hoogte bent.

Ons platform biedt daarnaast de mogelijkheid om zelf artikelen in te zenden. Op deze manier worden onze krachten gebundeld en streven wij samen met u ons doel na: ‘Het optimaliseren van de levensloop van uw vastgoed’. Duurzaam Vastgoed Nederland is een initiatief van Dick Vink. Naast dat Dick zich inzet voor 'gezonde gebouwen' is hij tevens DGA en eindverantwoordelijke voor alle door Progam Bouwmanagement uitgevoerde project- en managementactiviteiten.

Progam Bouwmanagement is hét onafhankelijke bouwadvies bureau voor de vastgoedsector, projectontwikkeling en private sector. De dienstverlening van Progam Bouwmanagement richt zich op bouwmanagement, procesmanagement, projectmonitoring en kwaliteitsbewaking. Wij vertellen u graag meer op www.progam.nl

#duurzaamvastgoednederland #progam #bouwmanagement #gezondewerkomgeving

Who's Behind The Blog
Recommanded Reading
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow "THIS JUST IN"
  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black