Fijne kerstdagen en een gelukkig en GEZOND 2018!


Beste relatie, De decembermaand is vaak het moment dat we aandacht schenken aan onze werknemers en ons zelf. Heeft u zichzelf wel eens afgevraagd in welke omgeving u en uw werknemers werken? Het is bewezen dat gezonde mensen die goed in hun vel zitten binnen een gezonde werkomgeving beter presteren. Progam Bouwmanagement is als adviseur de afgelopen jaren betrokken bij veel duurzame en gezonde projecten welke voldoen aan BREEAM en WELL Building Standard. Wij menen dat er nog onvoldoende aandacht is voor de werkende mens in een gezonde werkomgeving. Bent u ook benieuwd welke mogelijkheden er zijn in uw huidige werkomgeving of heeft u nieuwbouwplannen? Ik overleg graag de mogelijkheden met u onder het genot van een kop koffie! Ik wens u fijne kerstdagen en een gelukkig en GEZOND 2018!


Who's Behind The Blog
Recommanded Reading
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow "THIS JUST IN"
  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black