Progam Bouwmanagement en M3E meten luchtkwaliteit volgens WELL


Deze week hebben Progam Bouwmanagement en M3E op locatie metingen verricht voor een WELL-project. De resultaten van de metingen geven direct inzicht in de luchtkwaliteit (zowel binnen als buiten), geluid en licht. Aan de hand van deze resultaten wordt een analyse worden uitgevoerd zodat er een passende oplossing geboden kan worden. Hierna kunnen we over gaan tot het plan van aanpak en de uitvoering. Meten is weten! Kortom een top samenwerking tussen Progam Bouwmanagement en M3E. Gun jij jezelf en jouw medewerkers ook een gezondere werkomgeving? Neem contact op met Progam Bouwmanagement via www.progam.nl of bel Dick Vink: 0611366975

#M3E #progambouwmanagement #wellbuildingstandard #WELL #luchtkwaliteit

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Follow "THIS JUST IN"
Who's Behind The Blog
Recommanded Reading

Onze partners

iwbi-gray-logo
progam-300x136