Hoeveel werkgeluk ervaar jij op je werkplek?

Bij Merin streven ze dagelijks naar een happy workday. Een leuke werkplek brengt plezier en als je het naar je zin hebt, kan je beter werken. Dit levert uiteindelijk betere ideeën en meer succes op. Werkgeluk staat daarom altijd centraal. Niet voor niets zet Merin zich daarom in om nog meer werkplekken te creëren waar mensen graag naartoe gaan en waar men gelukkig, gezond en succesvol kan zijn.

Gelukkig, gezond en succesvol

De ambitie van Merin is om vóór 2025 voor 250.000 mensen zo’n gelukkige, gezonde en succesvolle werkplek te verzorgen. Hoewel elke situatie anders is, elk gebouw anders is en elke huurder anders is, gaan wij zo ver als nodig zodat al onze klanten tevreden zijn. En dat doen wij voor alle ruim 100 eigen gebouwen in heel Nederland met zowel kantoorruimte als bedrijfsruimte.

Boetiekkantoor voor een happy workday

Om deze ambitie te realiseren, focust Merin op gebouwen van minimaal 8500 m². Hierdoor heeft Merin alle ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe boetiekkantoren; moderne kantoorconcepten met een restaurant, een fitnessruimte en vergaderruimtes. Binnen een boetiekkantoor kan Merin het verschil in werkgeluk maken. Een boetiekkantoor staat garant voor een happy workday. Daarom worden er gebouwen toegevoegd aan de portefeuille die nog meer boetiekkantoren kunnen faciliteren.

Smart Office werkgeluk

Naast een happy workday in een boetiekkantoor gelooft Merin in het werkgeluk in een Smart Office. Groot zijn in eenvoud, dat is Smart Office. Voor elk type ondernemer kan Smart Office passende kantoorruimte vinden in vestigingen door het hele land. Van Alkmaar tot Venlo zijn er kleine kantoorkamers beschikbaar vanaf 2 à 3 werkplekken. Is er meer ruimte gewenst, dan kan Smart Office grotere ruimten aanbieden of zelfs het gewenste metrage op maat realiseren. Smart Office zou niet Smart zijn zonder innovatieve oplossingen. Zo is er snel internet aanwezig en kan een vergaderruimte online geboekt worden. Daarnaast zorgt Smart Office voor goede koffie. En dit alles is inbegrepen in de transparante huurprijs. Geen verassingen achteraf. Wel de eenvoud en het werkgeluk! Meer over Merin? Klik hier!

#werkgeluk #gezondgebouwen #succesvollewerkplek #duurzaamvastgoednederland #duurzaamvastgoed

Who's Behind The Blog
Recommanded Reading
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow "THIS JUST IN"
  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black