Plan van eisen voor gezonde kantoren


Kantoren die niet alleen energiezuinig zijn maar vooral ook gezond, comfortabel en productiviteitbevorderend. Dat is wat RVO, VLA, Platform Duurzame Huisvesting en TVVL willen bereiken met het Programma van Eisen Gezonde Kantoren.

De energieprestatie van gebouwen krijgt tegenwoordig standaard veel aandacht, vinden de samenstellers van het rapport Plan van Eisen voor Gezonde Kantoren. Maar kantoren moeten daarnaast ook gezond en comfortabel zijn en de productiviteit van de gebruikers bevorderen. Om opdrachtgevers hierbij te helpen, hebben ze criteria geformuleerd voor de kwaliteit van het binnenmilieu. Die criteria zijn gebaseerd op de bestaande wet- en regelgeving, maar ook op kwaliteitslabels die verder gaan in hun eisen zoals BREEAM-NL en WELL.

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Lees hier meer!

#duurzaamvastgoednederland #dvn #gezondekantoren #planvaneisen

Who's Behind The Blog
Recommanded Reading
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow "THIS JUST IN"
  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black