De 10 meest opmerkelijke bouwprojecten van 201

Cobouw heeft uit de database van Bouwberichten.nl de tien best bekeken projecten van het afgelopen jaar geselecteerd. De volledige top 10 kun je hier bekijken. Om je een kleine impressie te geven presenteren we je graag alvast de nummers 9 en 10!

Nr 10: Hoofdkantoor Suit Supply.Amsterdam

Bouwen van het hoofdkantoor met ondergrondse parkeergarage (2-lagen ondergronds)/coffee-corner/restaurant (ca. 1000 m2)/winkel (1000 m2) voor Suit Supply aan de Europaboulevard/Gelrestraat. Met 'BIG' als hoofdarchitect. Meer info klik hier

Nr. 9: Distributiecentrum DC Logistics. Ridderkerk.

Bouwen van een grootschalig distributiecentrum DC Foodlogistics op het bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard in Ridderkerk, omgeving Dierensteinweg. Het DC is flexibel indeelbaar en kan aangepast worden aan de ruimtebehoefte van de toekomstige gebruikers. Restwarmte wordt gebruikt voor het verwarmen van de kantoor. BREEAM Excellent.

Benieuwd naar de rest van de top 10? Je leest het op de website van CoBouw klik hier

#breeam #duurzaamvastgoednederland

Who's Behind The Blog
Recommanded Reading
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow "THIS JUST IN"
  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black